Hoe een landingsnet voor spinvissen te kiezen?

Moderne en innovatieve landingsnetten voor het vangen van roofvissen! 100 % functioneel, zelfs onder zware outdoor-omstandigheden. We gebruiken materialen van topkwaliteit die duurzaam zijn, zelfs bij het vissen in zout water, zodat u met dit landingsnet ook op zeeforel kunt vissen.

Fencl Predator Premium PRO en Fencl Predator Premium Pro Special

Een revolutionair landingsnet, zeer geliefd onder een brede groep vissers, die de voorkeur geeft aan een kwaliteitsvisuitrusting die hen alle comfort en betrouwbaarheid biedt.

Slimme oplossing, modern design

U kunt in onze webwinkel gebruik maken van de configurator, die u compatibele opties biedt voor het samenstellen van het landingsnet. Zoekt u bijvoorbeeld een drijvend landingsnet? Dat is voor ons geen probleem! Stelt u zich eens voor dat u door het water waadt en het landingsnet naast uzelf op het oppervlak laat drijven... Dan voorkomt het veiligheidskoord dat het net afdrijft en het zwarte schuim op het frame zorgt ervoor dat de hele constructie van het net op het water blijft drijven.

354448454_739400251522212_7151810210374083195_n

Ook kunt u het ontwerp van de handgreep kiezen. Speciaal voor liefhebbers van natuurlijke materialen hebben we handgrepen van hout gemaakt - dit is edel hardhout, behandeld met een hydrofobe coating die bijvoorbeeld ook wordt gebruikt voor de behandeling van oceaanstomers, maar dankzij onze technologie voelt u de details van de fineerlaag in uw hand.

Liefhebbers van minimalisme zullen juist prijs stellen op de handgreep van carbon, en ook hier zijn we niet vergeten u in staat te stellen de textuur van het materiaal te voelen. Het uiteinde van de handgreep is voorzien van een 360 graden draaibaar oog.

Hoge kwaliteit

Dit landingsnet is van hoge kwaliteit, niet alleen door het gebruik van de beste materialen, maar ook dankzij onze uitstekende machinebouwkundige kennis, waarbij alle constructieve oplossingen door onze eigen constructeur in Tsjechië worden gecreëerd. Het is niet iets dat al op de markt is, nee, het is een technologie die vanaf het kleinste onderdeeltje volledig op onze tekentafel is ontstaan. De vorm van het landingsnet, die u nu op de markt aantreft, heeft het een lange weg afgelegd en heeft ons veel tijd en inspanning gekost.

Vergelijking van Premium Pro en Premium Pro Special

Premium Pro en Premium Pro Special = twee landingsnetten met verschillende vormen, die op het eerste gezicht een design-element vormen, maar voor veel vissers toch heel handig zijn voor het vangen van verschillende soorten vis. We raden de vorm Special aan voor het vissen op snoek, zeeforel en andere slanke vissen.

Premium Pro is een geweldige keuze voor kleinere en sterkere roofdieren.

Magnetische / Mechanische bevestiging van het landingsnet

Siliconen / met rubber gecoat net van het landingsnet