Fencl MECHANISCHE BEVESTIGING - PREDATOR PREMIUM PRO

5 jaar garantie Van de fabrikant
€69
Op voorraad
Delivery to:
6.3.2024

WIJ VERLEGGEN DE GRENZEN van het aankoppelen van LANDINGSNETTEN! Predator Premium Pro mechanische ophangsysteem - wereldwijd uniek. Eenvoudige in te stellen gripkracht - De maximale instelling van de kracht is 10 kg. Dankzij de stevige bevestiging blijft het landingsnet zelfs in moeilijke buitenomstandigheden goed zitten, zodat u geen hinder ondervindt van takken of plotselinge bewegingen in moeilijk terrein. Het landingsnet zit stevig vast op de rugzak, afhankelijk van de door uzelf ingestelde bevestigingssterkte.

 

Detailed information

Wij zijn een fabrikant
Wij zijn een fabrikant
Gespecialiseerd in de productie van landingsnetten. Ambachtelijk handwerk.
Gratis service
5 jaar garantie
We bieden een uitgebreide garantie van 5 jaar en gratis dienst na verkoop.
25 jaar op de markt
25 jaar op de markt
Al meer dan een kwart eeuw ontwikkelen wij producten naar uw tevredenheid.

Product detailed description

Mechanische bevestiging van het landingsnet

Het MECHANISCHE OPHANGSYSTEEM van het landingsnet vormt een wereldwijd unieke oplossing. Alles is intuïtief - met behulp van de pijltjes en afbeeldingen op de moeren van het bovenste deel kunt u de montagekracht instellen tot een maximaal laadvermogen van 10 kg, en dat is toch echt al een flink gewicht! Zelfs in moeilijk terrein getest.

img-description-1

Installatie

Het is ontworpen voor de Predator Premium PRO-landingsnetserie van het merk Fencl en zo geconstrueerd dat de visser het bij afzonderlijke aankoop ook met een roestvrijstalen moersleutel op zijn reeds aangeschafte Predator- en Predator Special-landingsnetten uit de eerste modelserie landingsnetten kan schroeven en vastdraaien. De allrounder voor alle Predator landingsnetmodellen!

img-description-1

Veiligheidskoord

Er zit een mechanische/magnetische bevestiging van het landingsnet bij, in de vorm van een stalen, met rubber gecoat veiligheidskoord. Geschikt voor landingsnetten voor vliegvissen en spinvissen. Dit koord is speciaal ontwikkeld, zodat het bij het binnenhalen van de vis niet in de weg zit maar wel voorkomt dat het landingsnet verloren kan raken.

img-description-1

Parameters

 
Gadget ophanging aan een mechanische houder
Afhaalkracht 2 - 10 kg
Gewicht 79 g
Gebruikte materialen:
Constructie duraluminium
Oppervlakte-afwerking hard geanodiseerd
Karabijn kunststof (vanwege het gewicht en de slijtage van AL )
Bevestigingsmiddelen roestvrij
Veiligheidskoord met rubber gecoat staal
img-description-5

Fencl Podběrák Predator Premium Pro

YouTube 2