Fencl MAGNETISCHE HOUDER - LANDINGSNETKOP

Van de fabrikant
€33
Op voorraad
Delivery to:
19.6.2024

Unieke magnetische houder van Fencl, 6,2 kg, ontworpen voor landingsnetten. Kan eenvoudig met een kabelbinder aan het frame worden bevestigd. Het belangrijkste voordeel is dat de houder op willekeurig welke plaats op het frame aangebracht kan worden. Dankzij de bevestiging van het landingsnet aan de magneet kunt u het landingsnet, als u beet hebt, altijd direct bij de hand hebben.

 

Detailed information

Wij zijn een fabrikant
Wij zijn een fabrikant
Gespecialiseerd in de productie van landingsnetten. Ambachtelijk handwerk.
Gratis service
5 jaar garantie
We bieden een uitgebreide garantie van 5 jaar en gratis dienst na verkoop.
25 jaar op de markt
25 jaar op de markt
Al meer dan een kwart eeuw ontwikkelen wij producten naar uw tevredenheid.

Product detailed description

Installatie van de magneet

Plaats het magnetische hangelement op willekeurig welke plaats op het frame, omvat de framebuizen met de kabelbinder en rijg de punt van de binder door het plastic deel van de houder en trek hem vast, knip vervolgens de uitstekende delen van de kabelbinder door.

img-description-1

Mogelijkheid van magnetische bevestiging van het landingsnet

Roterende magneet van 90 graden, die het mogelijk maakt het landingsnet eenvoudig af te nemen zodra men het bij de handgreep beetpakt. Dit maakt het eenvoudiger het landingsnet te af te nemen. En in de tegenovergestelde situatie, als de visser het landingsnet weer op zijn rug wil terugplaatsen, geld precies hetzelfde. Dankzij de magneetsterkte van 6,2 kg vindt het landingsnet in principe vanzelf zijn weg terug. Het enige wat u hoeft te doen is dicht genoeg bij de magneet komen, zodat het schepnet zich vanzelf weer vastklikt en klaar is om opnieuw gebruikt te worden. Het landingsnet is uitgerust met een duurzaam stalen koord, gecoat met rubber, dat verlies voorkomt, zelfs in extreme situaties.

img-description-1

Constructie

De magnetische houder bestaat uit een duraluminium behuizing, waarin neodymium magneten + magnetisch roestvrij staal zijn geplaatst. Verder is de duraluminium behuizing met rvs bevestigingsmiddelen bevestigd aan een speciaal gevormde kunststof plaatje, zodat het net onder de houder niet beschadigd raakt.

img-description-1

Veiligheidskoord

Meegeleverd is ook een stalen veiligheidskoord voor het landingsnet, gecoat met rubber. Geschikt voor landingsnetten voor vliegvissen en spinvissen. Het koord is speciaal ontwikkeld, zodat het bij het binnenhalen van de vis niet in de weg zit maar tegelijkertijd wel voorkomt dat het landingsnet verloren kan raken.

img-description-1

Parameters: magneet, landingsnetkop

 
Gadgets eenvoudig aan het frame te bevestigen magneet, 360 graden draaibaar metalen oogje
Magnetische kracht 6,2 kg
Gewicht 30 g
Gebruikte materialen:
Constructie Duraluminium in combinatie met geharde kunststof
Magneten neodymium + magnetisch roestvrij staal
Oppervlakte-afwerking geanodiseerd
Karabijnhaak kunststof (vanwege het gewicht en de slijtage van AL )
Bevestigingsmiddelen roestvrij
img-description-5

Additional parameters

Category: Bevestiging van het net en van specialiteiten
konfigon: 1

Magnet Fencl/Tutorial/Flyfishing/Fishing landing net