Over ons

We groeten alle liefhebbers van sportvissen! Wij zijn een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van landingsnetten voor alle soorten vismethoden. We zijn al meer dan 30 jaar actief op de markt. Onze producten waren en zijn altijd betrouwbaar en zullen dit ook altijd blijven.

Image

Kwaliteit van wereldklasse

We hebben al meer dan 100.000 tevreden klanten en we zijn blij dat we u onze producten in heel Europa kunnen aanbieden. De kwaliteit van onze producten is de afgelopen jaren van wereldklasse geworden.

Wij vervaardigen onze producten in Stod, dicht bij de stad Pilsen in Tsjechië.

Veel vissers zijn zich onvoldoende bewust hoe belangrijk het is over een hoogwaardig landingsnet te beschikken, wat erg jammer is omdat er situaties zijn waarin een betrouwbaar landingsnet een onontbeerlijk hulpmiddel vormt. Het is belangrijk om de vis voorzichtig uit het water te halen. Daarom bieden wij onze producten aan met een siliconen of met rubber gecoat net. Tegelijkertijd bestaat het voordeel van onze landingsnetten uit hun onderhoud.

Onze producten hebben onlangs een drastische verandering ondergaan! Het is tijd om u hier kennis mee te laten maken.

Image

Compatibiliteit binnen het hele assortiment

Wij zijn een modern bedrijf dat klanten alles biedt wat mogelijk is en omdat we ons best doen dit te verwezenlijken, brengen we met een uniek nieuwtje op de markt. In onze webwinkels kunt u sinds kort gebruik maken van de configurator, met behulp waarvan u geheel naar eigen idee een landingsnet kunt samenstellen.

Wij hebben onze producten van een universele schroefdraad voorzien, zodat al onze producten compatibel zijn.

Omdat we geen fysieke winkel hebben en onze producten online verkopen, kunt u onze Instagram- of Facebook-account bezoeken om een beter beeld te krijgen van ons merk. Fencl is een originele merknaam en wij produceren al onze producten op een eerlijke manier in Europa. Omdat wij achter de kwaliteit van onze producten staan, bieden wij bij elk landingsnet gratis service aan.

We handhaven de kwaliteit van onze producten en proberen tegelijkertijd het hele jaar door aan de innovatie van onze producten te werken.

Image

In de voetsporen van een lange traditie

Hoewel veel mensen op het eerste gezicht zullen zeggen dat ons logo op een vis lijkt, gaat de betekenis van dit symbool veel dieper. In dit logo zit namelijk het runeteken ôdhalan verwerkt.

Ôdhalan wordt uitgesproken als een "O" en laat zich vertalen zich als "voorouders" of "erfenis".

Traditie speelt een belangrijke rol in ons bedrijf. We zetten de traditie van de heer Vladimír Fencl, die dit bedrijf heeft opgericht, voort. De kennis en vaardigheden die aan ons zijn doorgegeven, vormen ons erfgoed, waardoor al onze producten de handgemaakte vruchten zijn van Tsjechisch, eerlijk en ambachtelijk werk.

Dus hoewel ons logo op een vis lijkt, is de primaire betekenis de Germaanse ôdhalan-rune, die erfgoed symboliseert.

Image

We staan voor u klaar

Jessica
Jessica Libická
beheer van sociale netwerken
Ladislav Slavík
Ladislav Slavík
zaakvoerder, handel

Bedankt voor uw interesse en we kijken uit naar uw succes op het water. Als u een viservaring met ons wilt delen, kunt u contact met ons opnemen via e-mail, Instagram of Facebook. Wij staan voor u klaar en doen ons best een zo goed mogelijke klantenservice te leveren.