Fencl HENGELSTANDAARD PREMIUM

5 jaar garantie Van de fabrikant
€122
Op voorraad
Foedraal van de standaard
Delivery to:
19.6.2024

Volledig metalen, universele standaard, geschikt voor vissen m.b.v. ophanging van de hengel. Grote variabiliteit van de afstelling van de hengelhoek, roterend lichaam met eenvoudige vergrendeling, waardoor de standaard niet kan verdraaien, zelfs moet bij sterke wind of als u beet hebt van een krachtige vis.

Detailed information

Wij zijn een fabrikant
Wij zijn een fabrikant
Gespecialiseerd in de productie van landingsnetten. Ambachtelijk handwerk.
Gratis service
5 jaar garantie
We bieden een uitgebreide garantie van 5 jaar en gratis dienst na verkoop.
25 jaar op de markt
25 jaar op de markt
Al meer dan een kwart eeuw ontwikkelen wij producten naar uw tevredenheid.

Product detailed description

Functies van de universele standaard

Fencl volledig metalen, universele standaard: met de mogelijkheid om het centrale deel van de standaard te verdraaien en willekeurig welke hoek van de hengel variabele aan te passen om de lijn perfect te spannen, ook als u de standaard al in de grond hebt vastgezet.

Nadat de standaard in de grond is gedrukt, functioneert hij eenvoudig en intuïtief dankzij de mogelijkheid om het middelste deel van de standaard te draaien en de mogelijkheid iedere hengelhoek variabel aan te passen, zodat de lijn perfect gespannen kan worden.

Image

Fencl universele standaard

Het unieke vakmanschap, dat is aangewend bij het maken van deze standaard, biedt de visser een grotere mogelijkheden voor het aanpassing van de hengelhoek, zodat hij de standaard kan gebruiken zonder dat hij de dubbele punt opnieuw in de grond moet drukken.

De dubbele punt kan eenvoudig in de grond gedrukt worden en zorgt voor maximale stabiliteit van de standaard.

In de standaard geplaatste hengels kunnen, als u in actie dient te komen, eenvoudig uit de standaard gelicht worden. Intuïtieve manipulatie, waarbij u ook zijwaarts kunt slaan.

De roestvrijstalen schroeven en moeren, die op de standaard worden gebruikt, werken met een one-turn lock.

De universele standaard van het merk Fencl is ontworpen om de hantering ervan voor vissers op het water te vereenvoudigen en hij is een veelzijdige helper voor meerdere soorten vissen.

Image

Hengelhoek aanpassen

In de standaard geplaatste hengels kunnen, als u in actie dient te komen, eenvoudig uit de standaard gelicht worden. Intuïtieve manipulatie, waarbij u ook zijwaarts kunt slaan.

Image

Draaibaar midden van de standaard

De grote variabiliteit van de verstelmogelijkheden van de hengelhoek stelt de visser in staat de standaard in elke gewenste positie te draaien. U kunt uw hengel eenvoudig in positie krijgen, met de punt naar het water gericht, naar boven of naar één van de beide zijkanten.

Image

Dubbele, metalen, roestvrijstalen punt

Blinkt uit doordat hij simpelweg in de grond gestampt kan worden. De dubbele punt zorgt ervoor dat de hengelhouder perfect stabiel is als er een hengel in de bochten gehangen is, hij voorkomt dat de hengelhouder verdraait, zelfs bij harde wind.

Image

Telescopisch lichaam

Dankzij het telescopische lichaam kan de hengel in de standaardhouder, als u in actie dient te komen, eenvoudig worden opgelicht.

Image

Parameters van de universele standaard

 
Transportafstand 60 cm
Max. standaardhoogte 95 cm
Gewicht 800 g
Gebruikte materialen:
Hengelhouder en lichaam van de standaard Aluminium
Dubbele punt, bevestigingsmiddelen Roestvrij staal
Oppervlakte-afwerking zwart geanodiseerd
foedraal waterdicht
img-description-5

Additional parameters

Category: Hengelstandaard
konfigon: 1

YouTube 1

YouTube 2