Klantbeoordeling: landingsnet Max

Ik heb dit seizoen tientallen vragen gekregen over dit zwarte aluminium landingsnet, dat ik dit jaar meerdere keren heb gebruikt. Het lijkt erg populair te zijn bij boot- en andere vissers! Ik had vorig seizoen een landingsnet voor roofvissen, maar daar kreeg ik maar twee keer een vraag over. Dit landingsnet doet precies hetzelfde, maar is veel geavanceerder en ziet er beter uit.

Wat voor soort landingsnet is dit?

Vragen van het type "Welk merk is dit?", "Wat past erin?", "Hoeveel kostte het?" en "Waar is het te koop?". Dit bericht is overigens geen affiliate marketing. Ik verdien er echt niets mee en het is niets meer dan een tip van een tevreden gebruiker.

Waarom is het nu eigenlijk zo? Het is een landingsnet dat het eenvoudiger maakt om vanaf een boot te vissen op water, in water vol waterlelies of op plaatsen waar de vis zich tussen het riet heeft verscholen. Dit is iets dat met een gewoon landingsnet moeilijk of soms bijna onmogelijk kan zijn. Het sterke frame laat zich letterlijk onder de vis duwen en vervolgens kun je, indien nodig, kracht uitoefenen op het middenstuk van het landingsnet zonder dat je bang hoeft te zijn dat de constructie breekt. Ik heb gehoord dat dit bij andere merken ook het geval is. Het net is ook lichter, compacter en handzamer dan ooit tevoren. Je kunt het in een boot leggen of aan een rugzak hangen.

Over welk landingsnet heb ik het?

Over de drijvende uitvoering van landingsnet Fencl Max XXL.

We hebben veel nadruk gelegd op al deze kenmerken en daarom hebben we het unieke, hoogwaardige landingsnet Fencl Karásek® in 4 kleurvarianten ontwikkeld, zodat iedere kleine visser een keuze kan maken op basis van zijn favoriete kleuren.

ig-pict fb-pict YouTube-pictogram