In Tsjechië geproduceerde Fencl landingsnetten

Al meer dan 30 jaar zijn wij gespecialiseerd in de productie van landingsnetten. De afgelopen twee jaar hebben wij onze producten echter naar een heel ander niveau getild. Op dit moment kunt u kiezen uit meer dan 20 soorten landingsnetten, die zijn ontworpen op basis van de ervaringen van vissers. Wij hebben bij de productie aandacht besteed aan compactheid, zodat vissers niet ieder landingsnet apart hoeven aan te schaffen, maar kunnen kiezen uit diverse onderdelen, waaruit ze naar eigen inzicht een landingsnet kunnen samenstellen.

3F56B7FE-E08D-4998-85B3-095D51B4BBCE

Dit jaar hebben we het revolutionaire Carp Premium landingsnet in ons assortiment opgenomen, dat alle grenzen in de vissport verlegt.

Fencl landingsnet Carp Premium®

De naam verklapt al dat dit een revolutionair karperlandingsnet is, waar u gegarandeerd van zult genieten als de armen eenvoudig van het middenstuk van het landingsnet afneemt, binnen enkele seconden ⇒ daarnaast kunnen ze ook weer eenvoudig bevestigd worden.
  • drijvende armen zonder extra drijvers
  • met één aanraking klappen de armen zich als een schaar in en met een lichte trekbeweging worden ze uitgeschoven
  • met rubber gecoat net waar geen haken in vast komen te zitten, dat geen water of geuren absorbeert en sneldrogend is
  • moderne en innovatieve productietechnologie
  • voor trofeevissen

Het ingenieuze ontkoppelingssysteem voor de armen van onze landingsnetten is in de vissport ongeëvenaard. De armen worden van het kruis losgekoppeld met één beweging, die bovendien nog eens in beide richtingen uitgevoerd kan worden, op dat moment vouwen de armen zich direct als een schaar dicht en kunnen ze met een lichte trekbeweging uit het middenstuk getrokken worden.

Men stelt ons wel de vraag of het Carp Premium landingsnetmechanisme een lange levensduur heeft. Die vraag kunnen wij ondubbelzinnig beantwoorden met "Ja", omdat we overal aan gedacht hebben. We hebben het mechanisme zelfs voorzien van smeerlaklaag, zodat het tijdens het gebruik automatisch wordt gesmeerd.

Dat betekent voor vissers maar één ding: Er is geen ingewikkeld onderhoud nodig, u hoeft het middenstuk allen zo nu en dan met schoon water af te spoelen. We gaan prat op de eenvoud van onze producten en tegelijkertijd op onze moderne productietechnologie, die onze producten naar een hoger niveau tilt, waardoor ze zijn uitgegroeid tot de eerste keuze van vissers.

Het premium, met rubber gecoate net van Fencl is vanzelfsprekend, en dat is wat onze landingsnetten onderscheidt van andere. Ze zijn erg gewild bij vissers omdat ze snel drogen en visvriendelijk zijn en omdat er geen haken in blijven steken.

De eenvoudige bediening van de Carp Premium is een andere doorslaggevende factor die een grote rol speelt bij de keuze voor dit schepnet, omdat de armen binnen enkele seconden losgekoppeld kunnen worden, terwijl tegelijkertijd het risico van complicaties bij het opnieuw aansluiten helemaal niet bestaat. Zo krijgt men de vis veilig en voorzichtig op de mat. Een extra vlotter is niet meer nodig, omdat we op de armen van de schep zwart Black Eva-schuim hebben aangebracht, waardoor het hele landingsnet op het water blijft drijven.

Een ander opvallend en nuttig element is de magneet, waarmee het net bevestigd kan worden. Zodra men de vis in het landingsnet geleid heeft, laat de magneet los onder zijn gewicht.

Met Fencl beleef je zeker plezier op het water en wordt het vissen tegelijkertijd eenvoudiger dankzij doordachte details.

Volg ons voor meer tips en trucs op Instagram, Youtube en Facebook.

Petri Heil!

Team Fencl

ig-pict fb-pict YouTube-pictogram